Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Velkommen til Hagemessen

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Tusenvis av kvadratmetere fullspekket med inspirasjon, kunnskap og gode kjøp. 

Det er mye å glede seg til på Hagemessen 12. – 14. april!

Tall fra 2023

UTSTILLERE
0
BESØKENDE
0
KVADRATMETER
0

Inspirasjonsområder

Kunne du tenkt deg å fornye uterommet ditt? På Hagemessen bygges det fantastiske visningshager som gir inspirasjon og nye ideer til hva du selv kan få ut av din egen hage eller terrasse. Dyktige anleggsgartnere fra NAML og hagedesignere fra Norske Hagedesignere viser deg det siste av materialer og smarte løsninger for privathager. Mange har en liten terrasse eller balkong – hos oss får du gode innredningstips og de siste trendene.

Blomster og planter

Hva er en hagemesse uten blomster og planter? På Hagemessen bugner hallene av mange ulike rosesorter, hortensia, oliventrær, oleander og et utall planter du ikke ante at fantes i handelen.

Møt fagfolkene

Alt står i full blomst på Hagemessen – kanskje du finner gode forslag til ditt plantevalg? Det beste er at fagfolkene er til stede, enten du ønsker å snakke nærmere med hagedesignere, anleggsgartnere eller gartnere.

Nye utstillere og gode messetilbud

Årets Hagemesse kan friste med mange nye, spennende utstillere, ikke minst når det gjelder hagemøbler. Ingen andre steder finner du et så stort utvalg, og gode messetilbud kan forventes.

Maskiner og utstyr

Når det gjelder maskiner og utstyr er nær sagt alle leverandører representert. Er du lei plenklipping? Kom på messen og se alle auto-movere som demonstreres, du finner helt sikkert en som passer ditt behov.

Kjøp lokal mat på mat-torget

Det populære mat-torget er på plass. Her har vi samlet de beste produsentene av lokal mat. Krydder og urter, oljer og pesto, ost, saft og syltetøy, spekemat – hos oss kan du kjøpe alt du trenger til årets første hagemåltid.

Drivhus, hagestuer og lysthus

Alle vil dyrke selv! Det er spesielt gledelig å kunne presentere så mange utstillere med drivhus, hagestuer og lysthus på Hagemessen.  Årets utstillere representerer både tradisjonelle drivhus, klassiske drivhus i engelsk stil, minidrivhus, veggmonterte drivhus, hagestuer, paviljonger, terrassetak etc.

Barneaktiviteter

Når vi inviterer hagefolket til Hagemessen sørger vi for at hele familien skal bli underholdt – uten å betale ekstra for det! Bemannet barnepark med aktiviteter finner du i hall C.