Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Hagemøbler og utstyr – de siste trendene

Pyntegjenstander og tekstiler danner helhet og skaper det lille ekstra både inne og i uterommet. På Hagemessen kan du se de siste trendene innen hagemøbler og interiør.

Hagemøbler og utstyr
Drømmen om lange, varme sommerkvelder lar seg virkeliggjøre, takket være enkle hjelpemidler. Utesesongen blir lenger og lenger. Vi bygger vinterhager og benytter kunstig varme som aldri før. Kravet til hagemøbler har endret seg i takt med endret bruk. Vi ønsker samme komfort ute som inne, og bruker mye penger på uterommet.

Stor bredde i møbler
Leverandører av de mest anerkjente hagemøblene er alltid på plass. Ønsker du det helt spesielle, er det store sjanser for at Hagemessen er stedet å lete. Hva med et værbestandig, håndlaget bord, produsert av gamle, solide bryggematerialer og moderne skifer? Møbler i rotting, ulike tresorter, smijern og vedlikeholdsfrie plastmaterialer? Valget er ditt!

Krukker og hagefigurer
Det er ingen grenser for krukker og potter. De finnes i all verdens materialer, farger og størrelser. Krukker gir fleksibilitet og er vakre elementer i hagen og på terrassen. Velger du riktig krukke og god jord til plantene dine, vil du oppnå utrolig blomsterprakt hele sommeren.

Østens bruk av hagefigurer har for lengst inntatt norske hager. På Hagemessen finner du et enormt utvalg i ulike materialer.

Hold av datoen til vårens vakreste eventyr 12. – 14. april 2024

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom.