Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Blomstersalg – kjøp unike vekster

Hva er vel en hagemesse uten blomster og planter? På Hagemessen i Lillestrøm bugner hallene av mange ulike rosesorter, hortensia, oliventrær, oleander og et utall planter du ikke ante at fantes i handelen.

Gode, norske sorter

Har du kjøpt planter på hagesenteret som ikke har overlevd vinteren? Visste du at det utvikles planter spesielt beregnet for vårt klima? På Hagemessen møter du gartneren og kvalifisert personell fra bl.a. Opplysningskontoret for blomster og planter, som kan fortelle deg mer. Deres mål er å gi kundene råd og veiledning.

Trofaste og stabile stauder

Mange hageeiere sverger til stauder. De er trofaste og er et stabilt element i hageplanleggingen. I tillegg til mange nye, spennende sorter, er etterspørselen etter gamle, historiske stauder stadig økende.

Løk og frø

April er en flott måned for å så og sette løk. På messen finner du et unikt utvalg av førsteklasses løk og  økologisk frø.

Kunnskapsgata med lag og foreninger

I kunnskapsgata finner du lag og foreninger for bl.a. roser, perlargonium, fuchsia. Her selges samleobjekter av utvalgte stiklinger og småplanter, i tillegg til at du er sikret en skikkelig blomsterprat med hagegale!

Våre utvalgte gartnere får sentral salgsplass og er messens viktigste utstillere. Besøkende kommer langveis fra for å kjøpe spennende blomster, urter, løk, stauder, trær og busker direkte fra gartneren.

Vi har med gartnere som har spesialisert seg på for eksempel bonsai og klematis. Mange samlere kommer på messen for å finne nettopp den planten de mangler i samlingen sin.

Hold av datoen til vårens vakreste eventyr 12. – 14. april 2024

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom.