Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Drivhus og hagestuer

Drivhus er i vinden som aldri før. Hvilket drivhus som passer for deg avhenger selvsagt av hva du skal bruke drivhuset til og hvor mye penger du ønsker å investere. På Hagemessen får du oversikt over utvalget.

Hvis formålet kun er dyrking, er kanskje estetikk ikke det avgjørende ved valg av drivhus. Takhøyde og praktiske løsninger for såing, prikling og potting er viktig. Det har kommet mange flotte innredningsløsninger på markedet, og skreddersøm er stikkord for maksimal plassutnyttelse.

Vanning og ventilasjon
Automatisk vanning er enklere å installere enn du kanskje tror. Riktig og tilstrekkelig vanning er avgjørende, hvis utbyttet av grønnsakshøsten er målet. Det kan bli veldig varmt i et drivhus, og luftemulighetene bør være tilstrekkelige. Sjekk hvilke løsninger som tilbys, både for manuell og automatisk lufting.

Ulike behov – valget er ditt
For mange er drivhusdrømmen både nytte og kos, da vil utforming og kravene være minst like store. Kvalitet vil uansett lønne seg, og som kjent får man det man betaler for. Hvem drømmer vel ikke om et vinterisolert orangeri med koselig sittegruppe, frodige sitrustrær, urter og vakre potter med spennende vekster?

Produsentene har tatt høyde for at mange har terrasser og balkonger. Veggmodeller i ulike materialer og prisklasser finnes på markedet.

Når du først har kjøpt drivhus kan både automatisk vanning og automatisk lufting være smarte investeringer, kanskje koster hjelpemidlene mindre enn du tror.

På Hagemessen vil du finne mange modeller utstilt, fra de miste til de aller største – valget er ditt.

Hold av datoen til vårens vakreste eventyr 12. – 14. april 2024

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom.