Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Maskiner og redskap til hagen

De siste nyheter og trender innen hageutstyr finner du på messen.

Maskiner og redskap

Gressklippere er like forskjellige som hageeieres behov. De aller minste, ypperlig til rekkehushagen, motorisert, elektrisk eller håndkraft? De større, selvgående, med god klippebredde og oppsamler. Har du stor plen, er en sittegressklipper tingen. Vil du ikke klippe i det hele tatt, så er roboten ditt beste valg!

Se vårt store utvalg av klippere og tilleggsprodukter, som skaper arbeidsglede og riktig behandling av dine plenområder. Leverandørenes beste råd og spisskompetanse finner du på messen.

Beskjæringsutstyr
Riktig utstyr er halve jobben, sies det. Bytt ut dine gamle hageredskaper med nye og effektive hjelpemidler. Elektriske sager og sakser er lette og arbeidsbesparende, og sparer deg for slitne fingre og ømme muskler. På messen er det hageredskaper i alle prisklasser, fra et utall av leverandører.

Vanningsutstyr
Hageeiere flest vet hva riktig vanning betyr for et vellykket resultat. Montering av automatiske og effektive vanningssystemer er enklere enn mange tror.  Møt våre leverandører og finn en løsning for din hage.

Høytrykksvaskere
Utvalget av høytrykksvaskere er enormt. Du kan velge tilleggsutstyr for nærmest enhver arbeidsoppgave, enten det gjelder terrasse, balkong, gårdsrom, bil og båt.

Hold av datoen til vårens vakreste eventyr 12. – 14. april 2024

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom.