Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Vil du nå ut til en engasjert og hageinteressert målgruppe?

Da er Hagemessen det ideelle stedet for å markedsføre, vise frem og selge produktene dine. Vi inviterer deg derfor til å bli en av våre utstillere. Ta del i en unik mulighet til å nå ut til rundt 17.000 hageelskende og potensielle kunder i løpet av en effektiv og travel helg.  

7 gode grunner til hvorfor du bør bli med som utstiller på Hagemessen. 

  1. Møt et målrettet publikum: Hagemessen tiltrekker seg entusiastiske hageeiere og folk som er interessert i utendørs livsstil og hageplanlegging.  

  1. Få en god salgsopplevelse: 87% av våre besøkende sier de handler på messen og 55% av dem forteller at de også handler hos våre utstillere i etterkant av Hagemessen.
    Funfact: Hagemessen er eneste arrangement på NOVA Spektrum hvor vi må tilby våre besøkende handlevogner.

  1. Bygg relasjoner: Som utstiller på Hagemessen får du muligheten til å generere leads, konvertere potensielle kunder til faktiske salg og øke omsetningen din. Gjennom direkte kundekontakt kan du demonstrere fordeler ved dine produkter og bygge tillit, skape behov og overbevise.

  1. Få stor synlighet: Med tusenvis av besøkende, interesse fra «greenfluensere» og muligheter for profilering og omtale i forkant av din tilstedeværelse, vil du kunne nå ut til et bredt spekter av potensielle kunder.

  2. Vis frem dine produkter: Våre besøkende forteller at de kommer på Hagemessen for å se og ta på forskjellige produkter fra forskjellige leverandører. Slik får du en perfekt mulighet til å vise frem din produktportefølje til potensielle kunder på nært hold. Uansett om det er hagemøbler, planter og verktøy, eller hageutstyr får du engasjement rundt dine produkter og skaper nysgjerrighet hos de besøkende.  

  3. Ekstra markedsføring og reklame: Som utstiller på Hagemessen blir ditt merkenavn promotert i vår utstillerliste, messemagasin, samt at du får muligheten til å markedsføre dine messetilbud, nyheter og aktiviteter gjennom våre sosiale mediekanaler og eventuelt inspirasjonshager.

  1. Finn nettverksmuligheter: Bli del av et felleskap av dedikerte hageeksperter og bransjefolk. Bli med som utstiller og delta på utstillermiddagen og benytt muligheten til å knytte kontakter, utvide nettverket ditt og finne samarbeidspartnere i bransjen.  

Gå ikke glipp av denne unike og effektive sjansen til å selge mer! 

Mette på Hagemessen

Mette Nerli

Mette er vår salgssjef og
har jobbet for NOVA Spektrum siden 2007. 

Mette er over snittet interessert i uterom
og synes derfor hun er beæret med verdens beste jobb.

Ønsker du å bli utstiller
på Hagemessen 2024?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.