Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Tidenes beste Hagemesse

Årets Hagemesse var en suksess takket være dedikerte utstillere som jobbet hardt for å presentere imponerende stands. Med tillegg av nye inspirasjonsområder genererte messen betydelig medieoppmerksomhet og positive tilbakemeldinger fra publikum.

Designhagen var et høydepunkt, og Villaveien, som kombinerte utendørs og innendørs elementer, fikk stor begeistring fra besøkende.

De mest fremtredende hageprofilene bidro til inspirasjon og aktiviteter, og skapte en strålende atmosfære på arrangementet. Vi er stolte av å kunngjøre at Hagemessen er Norges største og beste arena for inspirasjon og handel for hage- og uterom!

Vi ser frem mot 2024 og jobber hardt bak kulissene for å gjøre neste års messe enda bedre.

Våre fokusområder inkluderer:

  • Utvidelse av produktspekteret med flere utstillere.
  • Opprettholdelse av kvaliteten på våre inspirasjonsområder.
  • Økt kunnskapsområde gjennom tett samarbeid med Det norske hageselskap.

For å oppnå dette har vi spennende planer, inkludert sterkere fokus på temahager, invitasjon til yrkes-NM i Anleggsgartner-faget (WorldSkills) til Hagemessen, inspirasjon for småbruk, samt økt fokus på spiselige vekster og blomster, både inne og ute. Det blir et ekstraordinært arrangement!

Men vi kan ikke klare dette alene! Utstillerne er kjernen i arrangementet, og det er deres produkter, tjenester og kunnskap som utgjør selve hjertet. Vi er fasilitatoren som tilbyr den beste møteplassen for bransjen. I samarbeid med dere og andre aktører bygger vi opp inspirasjonskonseptene og markedsføringen. Sammen blir vi sterke!

Hagemessen 2024 vil inneholde:

  • Stor salgsutstilling innen grøntbransjen, inkludert blomster, planter, hagemøbler, småinteriør, maskiner og utstyr, drivhus og hagestuer, stein og betong.
  • Inspirerende område med varierte temahager arrangert av NAML, Gartnerforbundet, Plantinor og Norske Hagedesignere.
  • Møt eksperter fra lag og foreninger i Hageselskapets Kunnskapsgate og på Kunnskapsscenen.
  • To scener med et bredt og variert foredragsprogram med relevante og nyttige grønne temaer, demonstrasjoner og foredragsholdere.
  • Eget område for DIY-kurs og demonstrasjoner.
  • Mat-torg med økologisk, vegetarisk, småskala eller kortreist mat.
  • Spennende matkonsepter, podcast-studio, meet’n greet-områder og mye mer.

Sammen for økt synlighet:

For å beholde interessen fra vårt publikum er det avgjørende å opprettholde messens størrelse og det brede utvalget innen alle hagesegmenter. En vellykket messe skaper gjentatte besøk, og i utfordrende tider er det ekstra viktig å jobbe sammen for å sikre kontinuitet. Sammen sørger vi for økt synlighet, som igjen skaper interesse og kjøpelyst – vårt overordnede mål!

Vi vil gjøre messeopplevelsen minneverdig og gledelig. Planleggingen starter nå, så meld deg på i dag!

PS: Småskalaprodusenter, gartnere, frivillige lag, klubber og organisasjoner oppfordres til å kontakte salgssjef Mette Nerli for mer informasjon.

Mette på Hagemessen

Mette Nerli

Mette er vår salgssjef og
har jobbet for NOVA Spektrum siden 2007. 

Mette er over snittet interessert i uterom
og synes derfor hun er beæret med verdens beste jobb.

Ønsker du å bli utstiller
på Hagemessen 2024?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.