Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Hagemessen presenterer Villaveien 2023

NOVA Spektrum søker interiørdesignere, stylister og influensere som vil vise frem nye trender og kreative måter å innrede ROM på.

Et nytt inspirasjonsområde for inne- og uteROM

I 2023 setter vi opp et helt nytt salgs- og inspirasjonsområde for interiør i tilknytning til Hagemessen. Det blir 1.000 kvm med inspirasjon og løsninger for inne- og uteROM, gjennom visningsområder for interiør og hage, med ulike tema og innhold. Her vil de besøkende få muligheten til å se interiør og hagetrender satt i sammenheng.

Inspirasjonsrommene vil stilles ut i eget område på Hagemessen 21. – 23. april 2023.

Våre besøkende på Hagemessen er på utkikk etter inspirasjon til sine inne- og uteROM. De ønsker smarte ideer og kreative løsninger til hvordan de selv kan style sin egen bolig. 

I tillegg blir Villaveien hybrid, dvs. du kan se, ta og føle på utstillingen i rommet og via QR-koder videreformidles til din weside-, butikk eller dine leverandører og samarbeidspartnere. 

Målet er å skape en egen møteplass for interiørinteresserte i 2024. 

Markedsfør deg selv, ditt firma og dine samarbeidspartnere!

Med ca. 20.000 besøkende i løpet av en helg blir ditt inspirasjonsROM en unik markedsføringsplass der du kan styrke ditt varemerke, vekke interesse hos nye kunder og ikke minst gi inspirasjon til besøkende på messen. 

Publikummet på Hagemessen er representert av privatpersoner, i hovedsak kjøpesterke kvinner fra 35 år med stor interesse for hage og interiør, bosatt i Østlandsområdet.

Villaveien er en unik markedsføringsplass og et perfekt sted å vise hva du eller din bedrift er god for. Benytt muligheten til å imponere besøkende og fremtidige følgere og/eller kunder.

Ditt bidrag vil også bli omtalt og markedsført i Hagemessens egne kanaler som f.eks. nettside, nyhetsbrev, messefolder og sosiale medier.

Praktisk informasjon om ditt visningsROM:

  • Etter nærmere avtale får du et standareal på 9-21 kvm til dispensasjon. 
  • Visningsrommene er enten bås- med 3 vegger eller hjørnestand med 2 vegger.
  • Betonggulv
  • Bakvegg og sidevegger er mdf-plater som kan males og styles etter behov. 
  • Strømuttak og standard belysning i form av spotlights. 

Så er det bare å slå seg løs. Visningsrommet kan dekoreres slik du selv ønsker, men vi ønsker en bredde i romtyper. Derfor avtaler vi på forhånd hvilken romtype du ønsker å sette opp.  

Flere av utstillerne tilbyr lån av sine produkter til våre visningsområder, så ved behov setter vi deg i kontakt med en eller flere utstillere som kan passe din plan. 

Ta kontakt med oss hvis du ønsker kontakt med utstillere >>

Vil du melde din interesse eller ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med vår prosjektleder for ROM Rune Lundby, [email protected] så vil han hjelpe deg i gang. 

Hold av datoen til vårens vakreste eventyr 12. – 14. april 2024

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom.