Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Mattilbud til besøkende på Hagemessen

Afternoon Tea i hall D 

Vi gjentar suksessen og dekker opp til Afternoon Tea med hvite duker også i år!  
Hvert bord får sitt etasjefat med et utvalg klassiske fingersandwicher, blant annet røkt laks & kremost og tunfisk & kapers. Scones med jordbærsyltetøy og hjemmelaget clotted cream hører med og fatet toppes av et assortert utvalg makroner, sjokoladetrøfler og sitron-terte. 

I kruset får du nytrukket engelsk te og annen drikke kan selvfølgelig bestilles i tillegg. 

Book bord til Afternoon-tea her >> 

«NB! Det er dessverre ikke mulig med allergivennlige alternativer til menyen.»

afternoon-tea-etasjefat
Afternoon Tea på Hagemessen kan være den perfekte kickstarten, benstrekken eller avslutningen på en blomstrende dag på Hagemessen. 

Bli med på Piknik i parken i hall C

I år inviteres publikum til en egen matopplevelse i Designhagen i hall C. Kjøp lunsj i kafeen, og få mat og drikke i en fin piknik-kurv med teppe til fra Kvalitetstid. Deretter er det bare å ta med seg maten og finne seg et ledig sted på plenen i hagen. Slå ut teppet og hent fram fristelsene fra piknikkurven. – Så får man opplevelsen av å nyte maten sin i et flott uteanlegg, med garantert flott vær, humrer Torgeir som er arkitekten bak den store Designhagen. – Og det er jo en kjensgjerning at all mat smaker bedre utendørs.,

Les også: Hagekunstneren – mannen bak Designhagen  

Blomstrende og delikat meny i Lillestrøm Lobby

Vår nye restaurant Lillestrøm Lobby holder åpent fra 09:30 hver dag under messen. Her kan du få servert en deilig husman-meny i tillegg til en egen meny tilpasset besøkende på messen.

Se Husman-menyen her >> 

Hagemesse-menyen

Lobby stiller også med en egen Hagemesse-meny. Her vil rettene toppes med spiselige blomster, friske urter og «micro-greens» fra vår samarbeidspartner Lilleblad.  

Rødbet
Rødbet-tartar med Nýr fra Grøndalen Gård 

Kylling
Fra Marianne på Hovelsrud gård får vi dyrevernsmerket og økologisk kylling. Dette skal vi servere med morkler, karamellisert selleri og asparges. 

Sitron
Vi lager en frisk sitronterte med Italiensk marengs, karamellisert sjokolade og Bringebærsorbet fra GO’IS 

Pizza med spiselige blomster i Glassgaten 

«Cafe Nordic» og «Pizza», to av våre serveringssteder i Glassgaten, eller Vrimlegaten som noen liker å kalle den, er også åpen og byr på tilpassede matretter denne helgen. Kanskje det frister med en pizza med blomster? Lørdag vil også vårt spisested «Grill» være åpen.  

Opplev vårens vakreste eventyr
21. – 23. april

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom.