Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Mattilbud til besøkende på Hagemessen

Afternoon Tea på Lobby Terrasse

Vi gjentar suksessen og dekker opp til Afternoon Tea med hvite duker i flotte omgivelser, under lune parasoller på Lobby Terrasse på Hagemessen!   

Du finner vår terrasse ved å gå gjennom alléen av forskjellige trær fra hall C til Lillestrøm Lobby. 

Hvert bord får sitt etasjefat med et utvalg klassiske fingersandwicher, blant annet røkt laks & kremost og tunfisk & kapers.  Scones med jordbærsyltetøy og hjemmelaget clotted cream hører med og fatet toppes av et assortert utvalg makroner, sjokoladetrøfler, sitron-terte og vakre spiselige blomster fra Skjærgårdshagen. I kruset får du nytrukket engelsk te og annen drikke kan selvfølgelig bestilles i tillegg.  

Konseptet er veldig populært og har blitt fullbooket på de mest populære tidspunktene, så vær rask med å Book bord til Afternoon-tea her >> For kun 595,- får du Afternoon Tea inklusive inngangsbillett til Hagemessen.  

NB! Eventuelle drop-in på stedet kr. 495,- pr. person ved henvendelse til servitør i Lillestrøm Lobby.  

Afternoon Tea på Hagemessen kan være den perfekte kickstarten, benstrekken eller avslutningen på en blomstrende dag på Hagemessen. 

Besøk Småbruket Kafe i Inspirasjonshallen 

Blant flotte designerhager finner man Småbruket Kafe, like ved den store Beredskapshagen med spiselige vekster og gårdsdyr. Her får du ordentlig norsk kost og bakverk.  

Hva med en deilig tradisjonell lapskaus, en kraftfull suppe eller saftig bakverk som kanelboller.

Les også:  Inspirasjonshager for enhver smak >>

Spis vafler mens du hviler øynene på vakre hagevisninger 

Du kjenner gjerne lukten godt når du kommer innenfor dørene i Hall E og kjenner vannet løpe i munnen.  Innerst i hallen finner du våre fristende Belgiske vafler med deilig valgfritt tilbehør og skikkelig softis fra Kulinaris.

På veggen snurres hagevisninger av vakre hager fra både Østlandet og Rogaland, presentert i samarbeid med Det Norske Hageselskap.

En kjapp stopp eller chill out på Hagemessens iskrembar

Det nærmer seg vår – og hva passer da bedre enn å rulle ut den sommerlige iskremvognen og sette den inn i herskapelige hageomgivelser. Her finner du både spennende og klassiske smaker som passer til både store og små. Ved siden kan du kjøpe med en brus fra vår lokale brusleverandør – Roma | Den lille brusfabrikken.

Nyt mens du tar den en pause i loungemøblene fra Jysk som presenterer sine nye hagemøbler på Hagemessen i år.

Blomstrende og delikat lunsjmeny i Lillestrøm Lobby  

Vår restaurant Lillestrøm Lobby holder åpent fra 09:30 hver dag under messen. Her kan du få servert en deilig hagelunsj-meny med innbydende og smakfulle spiselige blomster på toppen.  

På lunsjmenyen finner du både jordskokksuppe, Cæsarsalat og konfitert kylling.  I forbindelse med messen vil samtlige retter under Hagemessen innholde spiselige blomster, tilpasset den enkelte rett, fra vår samarbeidspartner Skjærgårdshagen.

Øvrige mattilbud 

I Glassgaten finner du flere serveringstilbud på Hagemessen.

Cafe Nordic sørger for at du blir mett gjennom en variert meny bestående av hjemmelagede varme og kalde retter som våre dyktige kokker sørger for. Nordic tilbyr flere retter som blant annet finnbiff med rømme fra Rørosmeieriet og dagens fisk med hvitvinssaus og ferske grønnsaker. 

Du kan også gå for en av våre fristende salater eller hva med en av våre nysmurte surdeigs-baguetter?  Det finnes også et assorterte ferske nystekte bakevarer som kanelboller og et bredt utvalg av kalde og varme drikkevarer. 

Vår stolthet er et førsteklasses rekesmørbrød med ferske håndpillede reker fra helgelandskysten i Nord-Norge – det må du prøve!  

Pizza er godt om du har lyst på et raskt måltid? Legg turen innom Pizza som ligger sentralt i glassgata ved hall D. Vi sørger for å ha et variert utvalg av nystekte pizzaer klare til du kommer. Velg en bit fra hver av dine favoritter, eller gå for den du liker best. Det tilbys pizzaer med både rød og hvit saus. Test gjerne vår potet og rosmarin pizza med den anerkjente kvalitetsosten Nýr fra Grøndalen gård, «Cæsar» med kylling og bacon eller klassikeren med spekeskinke og ruccola. 

Allergi og vegetar og veganervennlig mat 

Hos oss skal du være trygg på å finne retter som er tilpasset dine behov og preferanser.  

De fleste utsalgssted tilbyr herlige salater og sandwicher som både er glutenfrie, laktosefrie og veganske. Dersom du er i tvil når du er på et av våre serveringssteder; ta kontakt med betjeningen og de vil finne noe som passer for nettopp deg.  

Hold av datoen til vårens vakreste eventyr 12. – 14. april 2024

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom.