Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Klar tale fra Hagemessens publikum

Hagemessens publikum er udiskutabelt lidenskapelig opptatt av hagen og uterommet sitt. Derfor er vi interessert i å høre hva de mener er bra og hva de mener vi bør gjøre bedre. Like etter arrangementet i fjor, sendte vi, tradisjon tro, ut vår undersøkelse til våre mange besøkende og gjett om vi fikk svar – hundrevis av svar!  

Hagemessens prosjektleder Cecilie Svabø har brukt timer på å lese gjennom hver tilbakemelding og hun er strålende fornøyd; – Det er jo vårt publikum vi lager dette arrangementet for, så at de er så engasjert i hvordan vi kan optimalisere Hagemessen varmer mitt hjerte!! 

De ønsker inspirasjon, kunnskap og et godt utvalg! 

Hovedtrekkene viser at de våre besøkende er veldig fornøyde og hele 93% av dem ønsker å komme tilbake på Hagemessen i 2024. – Det er jo gøy da, smiler hagesjefen. 

Prosjektleder Cecilie Svabø på Hagemessen
Hagemessens prosjektleder Cecilie Svabø er svært fornøyd med tilbakemelsinger og innsikt fra publikum.

Det som også utmerker seg, er at hele 9 av 10 handler varer når de er på Hagemessen og 6 av 10 handler hos våre utstillere i etterkant av arrangementet.  

Kanskje det er fordi at de stiller godt forberedt. Flere melder om gode forberedelser og konkrete handlelister når de ankommer NOVA Spektrum denne helgen i april.  

Publikum kommer for å få inspirasjon, gjøre messekupp og for å se og ta på produktene.

– De kommer hit for å få inspirasjon og kunnskap, for å kunne se og ta på mange forskjellige produkter de vurderer eller ønsker å kjøpe og få et godt messetilbud, forteller Cecilie. – Det det er jo ingen tvil om at de er på rett plass! Vi jobber hardt for å få utstillere i alle kategorier som er viktige for våre besøkende og den jobben slutter aldri.  

– Alle «henger» rundt de lekreste standsene 

Mange av tilbyderne på Hagemessen legger seg i selen for å gjøre sin stand til en flott opplevelse for de besøkende. Det er kjempelurt! – Alle bør bestrebe å få til innbydende og vakre stands, forteller en av våre besøkende som opplevde at alle «hang» rundt de lekreste utstillerne. Så spander på dere noe ekstra lys, gjør det inspirerende og dere vil høste godt med besøk til standen.  

Når det skjer, er det viktig å være forberedt. Sørg for at dere har nok fagfolk på stand som kan svare ut de mange spørsmål vårt ivrige publikum har og ha nok varer tilgjengelig.  

– Vi ønsker følelsen av å gjøre et kupp! 

1 av 2 besøkende oppgir at de er på Hagemessen for å få muligheten til å se og ta på produkter fra flere leverandører. Det være seg blomster, møbler, hageredskap, verktøy, terrassebord, drivhus, utestuer, gjerder og alt man kan se for seg i en hage. I tillegg liker de å bli overrasket av det sjeldne og det som er litt annerledes.  

Vårt publikum er ganske konkrete og listen er lang. De ønsker mye blomster. Spesielt stauder er populært, men også alt fra inne blomster, stiklinger, nyttevekster til store busker og frukttrær. Av annet går hageredskaper og utstyr, mindre drivhus, vannspeil, fontener, vanningssystem og hagebelysning igjen.

Gode messetilbud er populært blant publikummet på Hagemessen

– You name it – They want it, understreker prosjektlederen. – En dame forteller oss at hun lette etter «Gullvannkannen» på Hagemessen i 2023, – den du sitter og tisser på, for så å fylle med vann for å vanne blomsterbeddet med.  

La oss markedsføre dine messekupp for deg! 

Like mange ønsker å føle at de gjør et godt kupp. Dette være seg om det er en god pris eller unik vare de tar med seg hjem. Vi oppfordrer derfor våre utstillere til å ha gode messetilbud. – Send oss dine messekupp og vi vil markedsføre disse ut til våre besøkende, lover Cecilie.  

Cecilie Svabø sier hun håper våre mange utstillere gjenkjenner mulighetsrommet som ligger i tilbakemeldingene. – Ta med deg hageslangen, staudene og det lille drivhuset i sortimentet, la standen se innbydende ut og gi kundene et godt kupp på noen utvalgte varer. Da kan jeg nesten garantere dere en god opplevelse på Hagemessen 2024.  

Velkommen! 

Mette på Hagemessen

Mette Nerli

Mette er vår salgssjef og
har jobbet for NOVA Spektrum siden 2007. 

Mette er over snittet interessert i uterom
og synes derfor hun er beæret med verdens beste jobb.

Ønsker du å bli utstiller
på Hagemessen 2024?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.