Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Få tips og råd i Kunnskapsgata

Kunnskapsgata er et område forbeholdt ideelle organisasjoner innenfor grønn sektor. Her vil ekspertene gi tips og råd til et vitebegjærlig publikum.

Ideelle foreninger og organisasjoner innenfor grønn sektor, med Hageselskapet i spissen, utgjør Kunnskapsgata. Dette er en viktig del av Hagemessens innhold som vi stadig videreutvikler.

Her er noen av foreningene som deltar:

Corines tomater
Trodde du at tomater bare er røde og runde? Ikke hos Corine Dahl på Ramnes i Vestfold. Hvert år dyrker hun frem 25-30 sorter i alskens farger og fasonger. Disse kan du får kjøpt på messen samt la deg inspirer av hennes kunnskap og ideer om hvilke tomater som passer best i din hage.

La humla suse
La Humla Suse er en idealistisk forening som jobber for å sikre humlers levekår i Norge. Deres støttespillere inkluderer flere av landets fremste humleeksperter. La humla suse sprer kunnskap, gjennomfører aktiviteter og verver humlevenner for å blant annet sikre humlenes levekår i Norge.

Skovstuen Pil
Skovstuen Pil lager og selger pil til kurvflett, pil til levende flett, vidjer og stiklinger. Hele året holder de forskjellige kurs i pilefletting og bendwood møbler rundt omkring i Norge. På messen kan du delta på kurs.

Hagegal
Hagegal er en løselig samling av norske kvinner og menn som er lidenskapelige opptatt av hage. Dette ikke-kommersielle nettstedet, med mer enn 2 000 medlemmer, vil bidra til å spre hageglede gjennom entusiastiske og kunnskapsrike medlemmer.

Norsk roseforening
Norsk roseforenings formål er å fremme kunnskap om og interesse for rosedykring.

Norsk botanisk forening
Norsk Botanisk Forening er foreningen for planteinteresserte i Norge. Vi samler både fagutdannete botanikere, amatører og alle som er nysgjerrige på ville planter i naturen.

Norsk ornitologisk forening
Norsk Ornitologisk Forening (NOF) er en frivillig naturvernorganisasjon med hovedvekt på fugler og fuglevern.

Sabima
Sabima er en paraplyorganisasjon over de biologiske foreningene i Norge. Sabimas sekretariat består av biologer og naturforvaltere som sprer kunnskap om økologiske sammenhenger og foreslå politiske løsninger.

Hold av datoen til vårens vakreste eventyr 12. – 14. april 2024

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom.