Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Drømmer du om drivhus?

Drivhus er i vinden som aldri før, og stadig flere drømmer om å ha sitt eget lille gartneri rett utenfor døren. Valget av drivhus avhenger av behov og budsjett. På Hagemessen kan du utforske et bredt spekter av modeller og løsninger.

Ulike behov – valget er ditt

Hvis hovedformålet med drivhuset ditt er plantedyrking, kan estetikk kanskje være mindre viktig. For noen er imidlertid drivhuset både et praktisk og koselig tillegg til hagen, og da vil design og funksjonalitet være avgjørende faktorer. Det er viktig å vurdere takhøyde og praktiske løsninger for aktiviteter som såing, prikling og potting.

På markedet finnes det nå flere innovative innredningsløsninger og skreddersydde alternativer for å maksimere plassutnyttelsen. Kvalitet er uansett en viktig faktor å vurdere, da det ofte gjelder at man får det man betaler for.

Definer behov og budsjett før du velger modell.

Vanning og ventilasjon

Riktig vanning er avgjørende for en vellykket grønnsakshøst, og automatisert vanning er enklere å implementere enn mange tror. Når du først har investert i et drivhus, er det også verdt å vurdere ventilasjon. Drivhus kan bli svært varme, og tilstrekkelig lufting er essensielt. På Hagemessen kan du utforske ulike løsninger for både manuell og automatisk lufting, og kanskje oppdage at disse investeringene ikke er så kostbare som du tror.

Drivhus i alle størrelser: Fra kompakte til imponerende modeller

Drømmer du om et vinterisolert orangeri med en koselig sittegruppe, frodige sitrustrær, urter og vakre potter med spennende vekster? Produsentene har tatt høyde for ulike behov, inkludert drivhus for terrasser og balkonger. Veggmodeller i ulike materialer og prisklasser er tilgjengelige på markedet, og det er enkelt å finne noe som passer din stil og budsjett.

Drivhus i alle størrelser og varianter på Hagemessen.

Opplev utvalget på Hagemessen

Hagemessen er stedet å være for alle som drømmer om sitt eget drivhus. Her vil du finne et bredt utvalg av modeller, fra de minste til de aller største. Ta deg tid til å utforske de ulike alternativene, få inspirasjon og råd fra eksperter, og gjør drømmen om ditt eget drivhus til virkelighet.

Hagemessen gir deg muligheten til å sammenligne ulike modeller, priser og funksjoner, slik at du kan ta et informert valg som passer dine behov og ønsker.

Drømmer du om drivhus? Oppdag utvalget på Hagemessen!

Hold av datoen til vårens vakreste eventyr 12. – 14. april 2024

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom.