Åpningstider | Fre 10.00 – 18.00 | Lør 09.00 – 17.00 | Søn 11.00 – 18.00

Spennende utstillere på Hagemessen

Oppunder 200 utstillere, både gamle og nye, er med oss på vårens store «gjenåpningsfest”, og messen bugner av interessante hageprodukter.

På årets hagemesse finner du alt du trenger til hagen, balkongen eller takterrassen; blomster og planter, populære bestselgere, og gode messetilbud.

Se hele utstillerlisten her >>

Mange spennende gartneriutsalg

Her finner du kjente og ukjente, spennende gartneriutsalg fra inn- og utland, drivhus og utestuer, kjøkkenhager, fagfolk innenfor hagedesign, hagemøbler og massevis av hageutstyr.  

Av gartneriutsalg kan vi nevne Viken landskap, DeHaes Gartneri, Hagemo Planter, Rom Hagemiljø og Skjærgårdshagen. Ikke minst stiller Baugaarden Living Art med de populære pilflettede trær og skulpturer.

Feirer 15- års jubileum på messen

Det er også flotte og tidsriktige produkter innen hagemøbler. Trofaste Taigaen feirer i år 15-års jubileum og gleder seg spesielt til å vise frem nye grillkonsepter, nye gasspeiser og en rekke andre nyheter som garantert kommer til å bli lagt merke til! 

Les mer om deres deltakelse her >>

De fleste leverandører av maskiner og utstyr er også på plass; Andreas Stihl, Husqvarna, RP Demoprodukter, by Benson og Berema. Vi lover deg et bredt utvalg, høy ekspertise og knallgode messetilbud!  

Inspirasjonsområder, drivhus og hagestuer

Hagedesignere, interiørarkitekter, blomsterdekoratører og ikke minst anleggsgartnere fra NAML med et titals elever har bygget inspirasjons- og visningsområder, hvor mange  utstiller har bidratt inn med sine populære produkter. På den måten kan du se hvordan produktene vil fungere når de settes inn i et miljø og løfter et område.   

Tradisjon tro finner du gode tilbud på blant annet robotgressklippere og maskiner, samt et stort utvalg av ferdig oppsatte drivhus og hagestuer. Du finner dem på stands, men også i våre nye matkonsepter. Sjekk spesielt ut vårt nye matkonsept Afternoon Tea i Hagen, hvor maten serveres i orangerier og under pergolaer.

Ideelle lag og foreninger

Kunnskapsgaten er fylt med en ideelle lag og foreninger innenfor blomster og natur, og på Mat-torget er det rekordmange utstillere med alt fra økologiske produkter, krydder og saft til gode oster. 

Det er bare å glede seg!
Velkommen til Hagemessen på NOVA Spektrum 22. – 24. april! 

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!