Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Den beste Hagemessen noen gang!

I år hadde mange utstillere jobbet godt for å gjøre standen sin ekstra fin. Dette, i tillegg til nye inspirasjonsområder, gjorde at vi fikk mye omtale i presse og sosiale medier, samt strålende tilbakemeldinger fra publikum.

Den store designhagen fra Hagespesialisten ga publikum en skikkelig wow-opplevelse og det var stor begeistring for Villaveien, som blandet ute- og innerom. De største hageprofilene bidro til inspirasjon og aktiviteter og kastet glans over arrangementet. Vi er stolte av å kunne si at Hagemessen er Norges største og beste arena for inspirasjon og handel til hage og uterom!

Villaveien blandet inne- og uterom og var et populært tilskudd på messen.

2024 – vi er klare for deg!

Det jobbes hardt i kulissene for å gjøre neste års messe enda bedre.

Våre fokusområder er:
– Bredere utvalg av produkter og flere utstillere
– Opprettholde nivå på våre flotte inspirasjonsområder
– Større kunnskapsområde gjennom sterkere samarbeid med Det norske hageselskap

For å klare dette har vi gode tanker og ideer om sterkere fokus på temahager ved å invitere yrkes-NM i Anleggsgartner-faget (også kjent som WorldSkills) til Hagemessen. Vi skal gi publikum småbruk-inspo og en bedre bredde innen spiselige vekster og blomster, også gjennom inneplanter og auk. Det blir med andre ord et veldig spennende arragement. 

MEN, denne jobben klarer vi ikke alene! 
Det er dere utstillere som er kjernen i arrangementet og som står for produktene, tjenestene og kunnskapen. Vi er fasilitatoren som tilbyr dere den beste møteplassen for bransjen. I tett samarbeid med dere og andre aktører bygger vi opp de ulike inspirasjonskonseptene og markedsføringen. Sammen blir vi sterke!

Innhold på Hagemessen

  • Stor salgsutstilling innenfor grøntbransjen; blomster, planter, hagemøbler og småinteriør, maskiner og utstyr, drivhus og hagestuer, stein og betong
  • Stort inspirasjonsområde med større og mindre temahager i regi av NAML, Gartnerforbundet, Plantinor og Norske Hagedesignere
  • Møt ekspertene fra lag og foreninger i Hageselskapets Kunnskapsgate og på Kunnskapsscenen
  • To scener med et bredt og variert foredragsprogram med aktuelle og nyttige grønne temaer, demonstrasjoner og foredragsholdere
  • Eget område for DIY-kurs og demonstrasjoner
  • Mat-torg med økologisk, vegetar, småskala eller kortreist mat 
  • Spennende matkonsepter, podcast-studio, meet’n greet-områder m.m.

Sammen for økt synlighet

For å fange interessen fra vårt publikum, er det viktig å opprettholde størrelsen på messen og det brede utvalget innenfor alle segmenter til hage og uterommet. 

En god messe fører til gjenbesøk, så i utfordrende tider er det derfor ekstra viktig at vi jobber sammen. Det er forutsetningen for en vellykket messe og for å kunne videreføre den gode hagearenaen også i gode tider. Sammen sørger vi for økt synlighet som igjen skaper interesse og kjøpelyst. Det er vårt mål!

Det skal være gøy å være med på messe, men jo før man begynner planleggingen, jo bedre blir det – meld deg på i dag!

PS: Småskalaprodusenter, gartnere, frivillige lag, klubber og organisasjoner, kontakte Mette for mer informasjon.

Mette på Hagemessen

Mette Nerli

Mette er vår salgssjef og
har jobbet for NOVA Spektrum siden 2007. 

Mette er over snittet interessert i uterom
og synes derfor hun er beæret med verdens beste jobb.

Ønsker du å bli utstiller
på Hagemessen 2024?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.