Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Bli med på nyttig Hagelunsj og lær om innhøsting og deling av stauder

Høst og nyt av årets hage og lær hvordan hagen din enkelt kan bli enda finere neste år.

Sammen med Romerikes Blad og Det norske Hageselskap arrangerer Hagemessen en deilig hagelunsj med nyttig påfyll for hageentusiaster lørdag 24. august 12 – 14. Hør foredragsholder Bente Hognestad fra Nes Hagelag, som har lang og god erfaring med å dyrke, plante og høste fra egen hage. 

Litt om foredragsholder:

Bente Hognestad er en ekte ildsjel av en hageentusiast med mange baller i luften. Hun er lidenskapelig opptatt av dyrking og er virkelig flink til å lage mat. Noen av dere kjenner henne kanskje fra før, enten som foredragsholder, leder for Nes hagelag eller som fylkesleder i Akershus Hagelag. I tillegg sitter hun i landsstyret for Det Norske Hageselskap.

I Bentes nyttige foredrag lærer du hvordan du kan dele og flytte vårblomstrende stauder på høsten. Noe som er smart i forhold til å få en sunnere, mer produktiv og flottere hage neste år. I tillegg får du gode tips til innhøsting av frukt og bær. For ingenting smaker så godt som selvhøstede og hjemmelagde go’saker fra egen hage. 

Under foredraget blir det servert en nydelig kyllingsalat med et glass alkoholfri drikke på Lillestrøm Lobby på NOVA Spektrum. Så sett av et par timer denne fine lørdagen og bli med andre hageentusiaster på Hagelunsj med Hagemessen. NB! Begrenset med plasser.

Velkommen!

Hold av datoen til vårens vakreste eventyr 12. – 14. april 2024

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom.