Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Bli med å skape tidenes Hagemesse!

Mens de fleste skriver ønskelister til jul, sitter Mette Nerli (55) og Kristoffer Johnsen (28) på NOVA Spektrum og skriver sin helt egen ønskeliste. Den er fylt med spennende utstillernavn. Blant røde og frodige julestjerner sitter de nemlig og planlegger neste års Hagemesse, eller “vårens vakreste eventyr” som de liker å kalle det.  

Både Mette og Kristoffer er over snittet interessert i uterom og synes derfor de er beæret med verdens beste jobb.

– Mine favoritter er spiselige planter og frodige balkonghager, sier Kristoffer og innrømmer at han har brukt litt for mye tid på sin 14m2 store balkong det siste året. – Men se så fin har den blitt!! 

Meld deg på som utstiller på Hagemessen >>

Drømmer om lysthus hagen

Mette på sin side er mest interessert i drivhus og drømmer om det store lysthuset i hagen. Det skal hun innrede med rustikke møbler og småinteriør, store myke saueskinn, planter og fargerike blomster. Så skal hun invitere gode venninner på Afternoon Tea når våren melder seg. Ideen fikk hun etter inspirasjon fra årets messe hvor Hagemessen lanserte et nytt matkonsept med nettopp Afternoon Tea i hagen.  

Mette på Hagemessen
Mette drømmer om lysthus i hagen og gleder seg til å se hva som kommer på Hagemessen i april-23.
Lysthus på Hagemessen
Lysthus fra Hagemessen 2022.

Vakker og fargerik 

Nå er vi veldig spente på Hagemessen i 2023, innrømmer Mette og Kristoffer.

– Det var jo veldig deilig å komme i gang igjen etter pandemien i 2022 og det virket som både utstillere og publikum synes det var godt å være her igjen, forteller Mette. Hun utdyper:

– Det er ikke så lett å finne en god arena som representerer den bredden og all den inspirasjonen som vi får plass til under samme tak, men den finner du her på Lillestrøm! Akkurat i tide før varmegradene kommer og nordmenn åpner døren ut til balkong og hage for å ta våren fatt.  

Kristoffer og Mette på Hagemessen
– Nå er vi veldig spente på Hagemessen i 2023, innrømmer Mette og Kristoffer.

Ta kontakt med Mette eller Kristoffer >>

Alt du trenger til eget uterom

På Hagemessen finner du det meste av det du trenger til hagen, balkongen eller f.eks. tak-terrassen; blomster og planter, gartneriutsalg fra inn- og utland, drivhus og utestuer, kjøkkenhager, fagfolk innenfor hagedesign, hagemøbler og massevis av hageutstyr og småinteriør.

– Publikum elsker det og det kan alle handlevognene vi har måttet anskaffe oss bevise, sier Mette med et lurt smil.  

– Det er en lønnsom møteplass og over 90% av våre publikummere legger fra seg penger hos våre utstillere. De krever kvalitet før kvantitet og setter pris på stor bredde og mye å velge i. Derfor ønsker vi oss mer av ALT! Så bli med på å gjøre dette arrangementet enda mer spennende.

Kristoffer og Mette blant grønne planter
Mette og Kristoffer planlegger til vårens messe blant grønne og frodige planter og sier de ønsker seg mer av alt innen produktgruppene. Foto: Ole Petter Opøien, NOVA Spektrum.

– Greit med alt som er gjort, si! Humrer Kristoffer og sier at de gjerne hører fra bransjen slik at de kan finne en god plass til utstillerne på årets Hagemesse.  

Kristoffer gleder seg til å høre fra både nye og faste kunder! Foto: Ole Petter Opøien, NOVA Spektrum.

Enda mer kunnskap, enda mer inspirasjon og utstillerfest!

Det er ikke så mange arenaer som samler Hagebransjen hvert år, derfor ønsker de i år å lansere en bransjefest for alle utstillere og bidragsytere. – Dette tror vi er etterlengtet. Vi er en bransje som er flinke til å gjøre stas på andre, si det med blomster og planter og slikt. Kanskje på tide at vi lager en årlig happening hvor vi gjør litt stas på oss selv også? Det kan bli så bra, ifølge de to.  

Oppfordringen er klar! Bli med oss på Hagemessen 2023, vårens vakreste og mest lønnsomme eventyr, avslutter Mette og Kristoffer.

Meld deg på som utstiller på Hagemessen >>

Opplev vårens vakreste eventyr
21. – 23. april

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom.