Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Bli med å skape tidenes Hagemesse!

Hagemessen og utstillere

Mens de fleste skriver ønskelister til jul, sitter Mette Nerli (55) på NOVA Spektrum og skriver sin helt egen ønskeliste. Den er fylt med spennende utstillernavn.

Blant røde og frodige julestjerner sitter hun nemlig og planlegger neste års Hagemesse, eller “vårens vakreste eventyr” som hun liker å kalle det.  

Drømmer om lysthus i hagen

Mette er over snittet interessert i uterom og synes derfor hun er beæret med verdens beste jobb. Hun er mest interessert i drivhus og drømmer om det store lysthuset i hagen. Det skal hun innrede med rustikke møbler og småinteriør, store myke saueskinn, planter og fargerike blomster. Så skal hun invitere gode venninner på Afternoon Tea når våren melder seg. Ideen har hun fått etter inspirasjon fra fjorårets messe hvor Hagemessen lanserte et nytt matkonsept med nettopp Afternoon Tea i hagen.  

Lysthus på Hagemessen
Mette drømmer om lysthus og gleder seg til å se hva hun kan finne på Hagemessen. Bilde fra messen i 2023.

Vakker og fargerik 

Nå er jeg veldig spent på Hagemessen i 2024, innrømmer Mette.

– Det var jo veldig deilig å komme i gang igjen etter pandemien i 2022 og det virket som både utstillere og publikum synes det var godt å være her igjen, forteller Mette. Hun utdyper:

– Det er ikke så lett å finne en god arena som representerer den bredden og all den inspirasjonen som vi får plass til under samme tak, men den finner du her på Lillestrøm! Akkurat i tide før varmegradene kommer og nordmenn åpner døren ut til balkong og hage for å ta våren fatt.  

Alt du trenger til eget uterom

På Hagemessen finner du det meste av det du trenger til hagen, balkongen eller f.eks. tak-terrassen; blomster og planter, gartneriutsalg fra inn- og utland, drivhus og utestuer, kjøkkenhager, fagfolk innenfor hagedesign, hagemøbler og massevis av hageutstyr og småinteriør.

– Publikum elsker det og det kan alle handlevognene vi har måttet anskaffe oss bevise, sier Mette med et lurt smil.  

– Det er en lønnsom møteplass og over 90% av våre publikummere legger fra seg penger hos våre utstillere. De krever kvalitet før kvantitet og setter pris på stor bredde og mye å velge i. Derfor ønsker vi oss mer av ALT! Så bli med på å gjøre dette arrangementet enda mer spennende.

mette og utstiller
Mette tester hage-snekkerbukse med Helena Lumijärvi Johansson fra utstiller KløverBlå som spesialiserer seg på hagemote. Her finner du de kuleste og mest anvendelige hageklær.

Enda mer kunnskap, inspirasjon og utstillerfest!

Det er ikke så mange arenaer som samler Hagebransjen hvert år, derfor ønsker de i år å lansere en bransjefest for alle utstillere og bidragsytere. – Dette tror vi er etterlengtet. Vi er en bransje som er flinke til å gjøre stas på andre, si det med blomster og planter og slikt. Kanskje på tide at vi lager en årlig happening hvor vi gjør litt stas på oss selv også? Det kan bli så bra, ifølge de to.  

Mette på Hagemessen

Mette Nerli

Mette er vår salgssjef og
har jobbet for NOVA Spektrum siden 2007. 

Mette er over snittet interessert i uterom
og synes derfor hun er beæret med verdens beste jobb.

Ønsker du å bli utstiller
på Hagemessen 2024?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.