Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Afternoon Tea på Terrassen

Afternoon-tea-Lobby

Vi gjentar suksessen og dekker opp til Afternoon Tea med hvite duker i flotte omgivelser, under lune parasoller på Lobby Terrasse på Hagemessen! På etasjefatet får du deilige fristelser og smakfull te i koppen for kun 595,-. Og du – bobler kan så klart bestilles i tillegg!

Hagemessen skal være en fargesprakende inspirasjonsarena for de besøkende, og derfor ønsker messens prosjektleder, Cecilie Svabø å fortsette satsningen på serveringskonseptet som ble lansert i 2022.

NB! Det er dessverre ikke mulig med allergivennlige alternativer til menyen.

Afternoon Tea i inspirerende miljø

Cecilie sier:

– Folk bruker god tid på Hagemessen. Derfor er det en stor glede å kunne invitere dere inn til Lobby Terrasse hvor det serveres Afternoon Tea. Dette blir nøyaktig så fristende og delikat som det høres ut som, med nydelige etasjefat og assortert, engelsk te.

Smakfull, herlig tradisjon fra 1800-tallet

Afternoon tea er en erkebritisk tradisjon med røtter tilbake til midten av 1800-tallet. Svabø forteller at Hagemessens etasjefat vil romme de klassiske fristelser. Te hører selvsagt med, og kan lett gjøres til “High-Tea” om gjestene bestiller bobler eller annen drikke på siden. Hver bordsetning varer rundt 1 time og 45 min, så det blir god tid til å nyte godsakene. Svabø utdyper:

– Hvert bord får sitt etasjefat med et utvalg klassiske fingersandwicher, blant annet røkt laks & kremost og tunfisk & kapers. Scones med jordbærsyltetøy og hjemmelaget clotted cream hører med og fatet toppes av et assortert utvalg makroner, sjokoladetrøfler og sitron-terte. 

I kruset får du nytrukket engelsk te og annen drikke kan selvfølgelig bestilles i tillegg. 

Førstemann til mølla-prinsipp

De siste årene har interessen for hage eksplodert blant nordmenn. Svabø forteller om godt forhåndssalg av billetter til arrangementet på NOVA Spektrum i Lillestrøm den 12. – 14. april:

– Vi tror de som besøker Hagemessen søker inspirasjon gjennom å titte på, ta på, smake på og ikke minst føle go’stemningen i utstillingen. Når en topper alt det vakre utstillerne har å by på med gode og litt spesielle måltidsopplevelser, gir det messebesøket det lille ekstra.

Prosjektleder for messen, Cecilie Svabø (til høyre), gleder seg til å nok en gang arrangere Afternoon tea for publikum på Hagemessen.

– Etter min mening kan «Afternoon Tea» være den perfekte kickstarten, benstrekken eller avslutningen på en blomstrende dag. Meningen er jo at våre gjester skal ta med seg inspirasjonen og gjerne arrangere «Afternoon Tea» i egen hage eller på terrassen når de kommer hjem til seg selv igjen!

Pyntes og styles av fagfolk

Opplysningskontoret for Blomster og Planter har tatt på seg oppgaven med å style området med vakre blomster og planter.

– Så her er alt duket for at det blir eksklusive og flotte omgivelser, og det trengs når vi skal ta imot de hageglade venninnegjengene som ser fram til «Afternoon Tea» i år, sier Svabø forventningsfullt. – Men det gjelder å være tidlig ute! Vi har 60 bord som står klare til servering fredag, lørdag og søndag kl. 12, 14 og 16.

NB! Det er dessverre ikke mulig med allergivennlige alternativer til menyen.

Alle bilder over fra Hagemessen. Alle foto: Ole Petter Opøien, NOVA Spektrum.

Hold av datoen til vårens vakreste eventyr 12. – 14. april 2024

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom.