Åpningstider | Fre 10.00 – 18.00 | Lør 09.00 – 17.00 | Søn 11.00 – 18.00

Vil du lage en balkong på Hagemessen?

Hagemessen søker etter kreatører som vil vise frem nye trender og kreative måter å innrede balkonger på.

Balkongene utstilles på Hagemessen 22. – 24. april 2022.

Markedsfør deg selv

Du får mulighet til å markedsføre deg selv og/eller et småskala firma. Balkongutstillingen er en unik markedsføringsplass og et perfekt sted å vise hva du eller din bedrift er god for. Benytt muligheten til å imponere besøkende, fremtidige kunder og jurymedlemmer.

Det er også mulighet for omtale i Hagemessens egne kanaler som f.eks. nettside, nyhetsbrev og sosiale medier.

Hvem kan lage en balkong?

Aller er velkomne til å melde inn sin interesse. Send en e-post til markedsansvarlig Hege B. Skoglund, kontaktinformasjon »

Hvorfor skal du være med?

De besøkende på Hagemessen er på utkikk etter inspirasjon til sitt uterom. Med ca. 20.000 besøkende i løpet av en helg blir din balkong en unik markedsføringsplass der du kan styrke ditt varemerke, vekke interesse hos nye kunder og ikke minst gi inspirasjon til besøkende på messen. Publikummet på Hagemessen er privatpersoner og personer som jobber innen grønn sektor.

Praktisk informasjon

De som skal lage en balkong får følgende: en stand på 9m² – 12m². Standen har 2 vegger, betonggulv, rutenett som “tak”, strømuttak og belysning i form av spotlights.

Balkongen skal inspirere publikum til å kunne gjøre lignende hjemme, derfor er det viktig at det i kreasjonen fremgår at det er en balkong.

Vil du melde din interesse eller ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss gjerne for mer informasjon. Du kan melde din interesse for å lage en balkong til markedsansvarlig Hege B. Skoglund, [email protected]

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!