Åpningstider | Fre 10.00 – 18.00 | Lør 09.00 – 17.00 | Søn 11.00 – 18.00

Spiselig hage

Dennis Asbjørnsen: Forfatter, foredragsholder, greenfluencer og innehaver av Norges største kjøkkenhagekonto på Instagram.

Dennis dyrker opptil 50 forskjellige spiselige vekster i sin økologiske hage – alt fra frukt, urter, grønnsaker og bær. Nå er han aktuell med årets populære hagebok «Spiselig Hage».

Dennis Asbjørnsen er er han aktuell med årets populære hagebok «Spiselig Hage». På Hagemessen holder han foredrag her dag og selger og signerer bøker fra stand.

Se programmet her

Lettvint, bærekraftig og billig
På Hagemessen byr han på et spennende og inspirerende foredrag om kjøkkenhage og dyrkeglede samt enkle tips og triks for å anlegge og drive en kjøkkenhage enklest mulig. Hans prinsipper handler om at det å dyrke egen mat skal være lettvint, bærekraftig og billig. 

Bokaktuell
Dennis er aktuell med boken “Spiselig Hage” som har toppet topplistene for alle bokkategorier hos Norges største bokhandelkjede, første opplag var utsolgt allerede før offisiell utgivelsdato. 

Er du gira på å komme i gang med kjøkkenhage? Da må du ikke gå glipp av dette sceneshowet!

Kjøp billett til Hagemessen

Skaff deg billetter nå!

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Vårens vakreste eventyr finner sted i Lillestrøm  22. – 24. april!