Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00


Bli med på et to-timers snekkerkurs. Dette er et innføringskurs i snekring for deg som kan litt eller ingenting. Her kan du tillegge deg enkel snekkerkunnskap som kan hjelpe deg på vei med egne prosjekter.

Med stor takhøyde og få deltagere på hvert kurs gir det rom for de berømte “dumme spørsmålene”. Hvert kurs varer i maks to timer og krever påmelding.

Treplate med hjul til store planter
Du skal snekre din egen «tre-plate» med hjul, som du kan ha store potteplanter på. Kursene er ment som en innføring i snekring for nybegynnere, så da er det et enkelt prosjekt, men samtidig vil det kreve å mestre kappsagen, drillen og nøyaktighet. Dette blir et overkommelig prosjekt som vil gi deg et tilfredsstillende resultat.

Kurset blir omtrent slik:
Du lærer å bruke kapp- og gjærsag, og sikkerhet rundt bruken. Alle får trene seg på kapping, både 90 og 45 grader. Alle får utdelt materialer, disse skal måles opp og kappes i riktige lengder. Lett pussing av materialer, og så en gjennomgang av drillen, bor og skruer. Deretter skal delene for-bores og skrus sammen. Hjul skrus på helt til slutt.

Om Småbruket Saga
Småbruket ligger på Granli i Kongsvinger kommune, ca 1,5 time fra Oslo sentrum. Småbruket Saga har drevet med snekkerkurs for damer siden 2018. Her drives det forskjellige type kurs innen snekring, både for helt nybegynnere og for litt øvede.

Les mer om Småbruket Saga her