Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Mattilbud for utstillere under Hagemessen

Under opprigg den 18. – 20. april vil vår nye restaurant Lillestrøm Lobby være åpent for utstillere. Her serveres middag fra 16:00 – 18:00 og man kan bestille fra den nye “Husmann”-menyen. På Onsdag serveres det grillet aubergine med smaksrik Baba ganoush og sprø kikerter.  Torsdag serveres det klassisk laks med agurksalat og Sandefjordsmør.  Før helgen tar oss på fredag så serveres det en skikkelig Biff Sandwich, chimchurri & fries. 

I tillegg er Lobby åpent fra 11:00 – 22:00 onsdag og torsdag, og åpent fra 09:30 hver dag under messen. 

Se Husman-menyen her >> 

Lobby stiller også med en egen Hagemesse-meny. Her vil rettene toppes med spiselige blomster, friske urter og «micro-greens» fra vår samarbeidspartner Lilleblad.  

Hagemesse-menyen

Rødbet
Rødbet-tartar med Nýr fra Grøndalen Gård 

Kylling
Fra Marianne på Hovelsrud gård får vi dyrevernsmerket og økologisk kylling. Dette skal vi servere med morkler, karamellisert selleri og asparges. 

Sitron
Vi lager en frisk sitronterte med Italiensk marengs, karamellisert sjokolade og Bringebærsorbet fra GO’IS 

Bestill mat til din stand 

Ønsker du å bestille mat eller drikke til din stand, kan du se utvalget i cateringmenyen vår nedenfor. Her finner du forskjellige småretter, kaffe, drikke, pizza og masse annet godt.  

Se cateringmeny >> 

Egen utstillerrestaurant under messedagene

Vi åpner Foodcourt, utstillerrestauranten i andre etasje mellom hall C og D, under messedagene for alle utstillere. Denne vil være åpent: 

  • 21. april – 12:00-16:00 
  • 22. april – 12:00-16:00 
  • 23. april – 11:00-15:00 

Her blir det servert 2 varmretter hver dag.

Afternoon Tea i hall D 

Vi gjentar suksessen og dekker opp til Afternoon Tea med hvite duker også i år!  
Hvert bord får sitt etasjefat med et utvalg klassiske fingersandwicher, blant annet røkt laks & kremost og tunfisk & kapers. Scones med jordbærsyltetøy og hjemmelaget clotted cream hører med og fatet toppes av et assortert utvalg makroner, sjokoladetrøfler og sitron-terte. 

I kruset får du nytrukket engelsk te og annen drikke kan selvfølgelig bestilles i tillegg. 

Som utstiller gjelder drop-in og det koster kr. 395 pr pers. 

Velkommen til utstillerkveld lørdag 22. april i Lillestrøm Lobby 

Timene under Hagemessen går fort, og det blir sjelden tid til å skravle med hverandre. Det har vi lyst til å gjøre noe med. Derfor inviterer vi alle utstillere til en uformell samling i vår nye storstue Lillestrøm Lobby ved inngang Vest. Vi åpner dørene kl. 17 og du er velkommen til å bli så lenge du måtte ønske.  

Lørdag 22. april vil vi gjerne få invitere deg til en egen utstillerkveld i vår nye restaurant Lillestrøm Lobby. Vi samles når messen stenger kl 17:00 og kan frister med mat, drikke og lett underholdning. 

Bli med på blomsterQUIZ
Vi byr også på en fornøyelig blomster quiz utover kvelden. Blomsterpikene Mette og Cecilie inntar scenen for å skjerpe blomster og hagekunnskapen. Her blir det varierte spørsmål, både enkle og vanskelige, hvor man alene eller sammen i gruppe løser oppgavene. Så her er det bare å teame opp for å finne ut hvem som er best i bransjen. 

Billetten til utstillerkvelden koster kr 399,-  
For dette får du en deilig porsjon med Parmigiana di melanzane, eller vegetar lasagne på norsk, samt to enheter med drikke.

NB!  Siste frist for å melde seg på er torsdag 20. april kl 16:00. Vi gleder oss til å se deg! 

Kjøp billett til utstillermingling her >> 

Hold av datoen til vårens vakreste eventyr 12. – 14. april 2024

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom.