Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Kjersti Bergesen tilbake på Hagemessen i 2023

Kjersti-i-hagen

Foto: Geir Wikse/ Pandorafilm

– Jeg husker at det var veldig gøy å være med! Det var mye folk og skikkelig god stemning, sier en forventningsfull Kjersti Bergesen om sin retur til Hagemessen.  

Denne våren er Kjersti Bergesen klar med siste sesong av oppussingsprogrammene «Tid for hjem» og «Tid for Hage» på TV2. TV-tittere i vårt langstrakte land setter stor pris på denne joviale gjengen som, sammen med flinke designere, fikser hjem og hage for spente hus- og hageeiere. 

Kjerstis Pottehage

Derfor gleder vi oss ekstra når hun nå også er tilbake på Hagemessen, aktuell med et det helt nye og spesiallagde foredraget «Kjerstis Pottehage».  

Kjersti jobber så mye med andres hager i løpet av våren og sommeren at hun får stelt lite med sin egen. Dermed er redningen potter og kar, som hun fyller med et variert repertoar av blomster for å sette farge på sommeren og på sin egen hage.

Kjersti Bergesen på hagemessen 2018
Kjersti Bergesen fra Hagemessen i 2018. Nå gleder hun seg til å gjeste scenen igjen! Foto: Ole Petter Opøien, NOVA Spektrum

På Hagemessen vil hun gi de besøkende tips og inspirasjon til hvordan de enkelt kan lage sin egen lille oase, selv om uterommet er begrenset eller det ikke er tilgang på bed med god jord i bakken.  

Besøk Kjerstis Ateliér i Villaveien 

Derfor er det ekstra stas når Kjersti nå vender tilbake til Hagemessen. De siste årene har hun nemlig satt seg på skolebenken for å lære mer om sine kunstneriske evner og utvikle sitt kunstneriske uttrykk.

– Det blir derfor en utrolig artig utfordring å få designe mitt eget atelier og samtidig få vist frem litt av kunsten min i Hagemessens nye inspirasjonsområde, Villaveien, forteller hun.

Egen interiørutstilling på Hagemessen

Villaveien skal illustrere en gate med de mindre ute- og inneROM. Her kan våre besøkende hente inspirasjon til forskjellige hagetyper etter behov. Gå gjennom hagen og stig inn i husets forskjellige ROM for ytterligere tips til hvordan man kan style et trendy og fint hjem.  

Det er også her du finner Kjerstis ateliér på Hagemessen i år.  

Les mer om Villaveien her

Årets Hagemesse blir en veldig spennende inspirasjonsarena i 2023! 

Hageteamet satser hardt på inspirasjon og kunnskap i år. Den store designhagen som Hagespesialisten skal designe er tilbake, et utvalg hage-influensere setter sine preg på flotte visningsbalkonger for de mindre uterom, samt hager og rom i Villaveien.  

I tillegg blir det en ny «Hagekino» på Hagemessen hvor du kan bli med på en virtuell tur gjennom noen av Norges fineste hager, alle filmet mens de sto i full blomst i august i fjor.  

På scenen er programmet fullstappet med Norges største og flinkeste hageprofiler som Finn Schjøll, Marita Ryland, Dennis Asbjørnsen, Espen Skarphagen og Kjersti Bergesen for å nevne noen. De fleste hagetema er dekket opp og spesielt trenden med spiselige blomster og vekster er representert.  

Gå barfot – kjenn på våren! 

Den populære matopplevelsen «Afternoon Tea på Hagemessen» er tilbake og serveres hele helgen igjennom – sikre deg et bord her.  

Afternoon tea I nydelige omgivelser
Afternoon tea ble første gang servert under Hagemessen i 2022 og ble svært godt mottatt. Foto: Ole Petter Opøien, NOVA Spektrum

Skulle du ønske det litt minde stivt kan vi anbefale «Piknik i Designhagen». Parker dine varer eller handlevogn i vår gratis plantegarderobe, kjøp deg en kurv med mat, sett deg på gresset inne i designhagen og nyt maten i vakre omgivelser – garantert en deilig hagefølelse.  

Dersom du skulle ønske mer, kan du oppsøke et av Hagemessens grønne plener, hvor du kan ta av deg på bena, gå barfot og virkelig føle våren.  

Hjertelig velkommen til vårens vakreste eventyr – Hagemessen 2023! 

Opplev vårens vakreste eventyr
21. – 23. april

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom.