Åpningstider Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Få gratis hagerådgivning av hagedesigner

Om du ønsker å utbedre hagen din får du 20 minutter gratis hagerådgivning av en hagedesigner på Hagemessen i år. 

Det å sette i gang større arbeid i hagen kan føles overveldende 

Hva skal du velge? Vil det bli bra? Hva er forutsetningene for at noe skal gro akkurat der? Uansett hvilken stil du liker eller hvor mye du kan om hagestell, har en profesjonell hagedesigner den kunnskapen og erfaringen som skal til for å hjelpe deg på vei og gi deg profesjonell hagerådgivning.

Kjøp billett til Hagemessen her >>

En Hagedesigner letter prosessen ved å lage en overordnet plan for hagen og foreslå løsninger på utfordringer som innsyn, bratt terreng eller vind.

Norske hagedesignere
Det å sette i gang større arbeider i hagen kan føles overveldende for mange. En hagedesigner kan lette prosessen ved å lage en overordnet plan for hagen og foreslå løsninger på utfordringer som innsyn, bratt terreng eller vind.

I tillegg til å tenke praktisk, som; hvordan skal man komme seg fra A til B i hagen, hvordan kan hagen bli lettstelt, hvilke planter passer hvor med mer, så er hagedesigneren også opptatt av stil og harmoni.

Hagen skal stå til huset og gli naturlig inn i omgivelsene. Materialene skal harmonere, og plantene skal bidra til å skape den ønskede stemningen i hagen. Designeren tenker på siktlinjer – hva ser du fra stue- eller kjøkkenvinduet, eller fra spiseplassen i hagen? Og, balanserer gjentakelse og variasjon for å gjøre hagen spennende samtidig som den får et helhetlig preg.

Få hjelp av kvalitetsvurderte og erfarne fagfolk 

Norske Hagedesignere er en forening som arbeider for å fremme kvalitet og kompetanse innen hagedesign samt skape et fagmiljø av kollegaer rundt om i hele Norge. På Hagemessen møter du flere medlemmer av Norske Hagedesignere, alle kvalitetsvurdert av erfarne folk i bransjen. Slik kan du være trygg på at du får kompetent og profesjonell hjelp med planlegging av hagen din. 

“Dropp inn” hagerådgivning

Ta med bilder og gjerne tegninger av din hage eller uteplass og dropp inn for et personlig møte på Hagedesignernes stand. Det er dessverre ikke mulig å booke tid på forhånd til hagerådgivning.

Opplev vårens vakreste eventyr
21. – 23. april

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom.